Sponsors

Sponsors

We hebben verschillende manieren om Jaamarkt Leiderdorp te sponsoren.
Hieronder vind je een overzicht van de verschillende kant-en-klaar opties. Heb je zelf andere leuke suggesties? Neem vooral contact met ons op via het formulier onder aan deze pagina.

 

laanberendrecht vanaf winkelhofkant

Sponsorpakket ‘Laan van Berendrecht’

Wil je als onderneming Jaarmarkt Leiderdorp sponsoren, dan kan dat onder andere met sponsorpakket ‘Laan van Berendrecht’. Voor dit pakket betaal je 250,00 EURO. Hiervoor ontvang je reclame-uitingen tijdens het evenement en via onze online kanalen.  

Laan-van-Berendrecht2

Hoofdsponsor

Heb je interesse in het hoofdsponsorschap, dan gaan wij graag persoonlijk in gesprek met je. Als hoofdsponsor kunnen wij je diverse mogelijkheden bieden.

Er is plek voor 4 hoofdsponsors.

Laan van Berendrecht

Vriend van de Stichting

Vrienden van de stichting doen een eenmalige donatie van 50,00 EURO aan de stichting. Dit bedrag wordt gebruikt voor de organisatie van het evenement.

Aanmeldformulier Sponsoring

Velden met een * zijn verplicht    Ik geef toestemming dat Stichting Jaarmarkt Leiderdorp mijn gegevens mag gebruiken en opslaan voor interne doeleinden.

    De gegevens die je invult gebruiken we voor interne afhandeling van je reservering en voor verdere communicatie rondom de jaarmarkt. Je gegevens worden na het evenement weer uit ons systeem verwijderd, tenzij je aangeeft dat wij je gegevens mogen bewaren en deze voor onze eigen doeleinden mogen gebruiken.  (Zoals communicatie ten behoeve van eventuele volgende edities van Jaarmarkt Leiderdorp).