Route & Bereikbaarheid

We adviseren u om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets te komen. De Jaarmarkt is goed te bereiken op deze manieren.

OV

De volgende bussen stoppen in de buurt van de Jaarmarkt:

Stadsbus 1:
Bushalte van Poelgeestlaan

Stadsbus 2:
Bushalte Winkelhof
Bushalte van Poelgeestlaan

Qliner 365:
Bushalte Statendaalder

Bus 183:
Bushalte Statendaalder

Om uw reis met het openbaar vervoer te plannen, kunt u gebruik maken van de volgende site: https://www.9292.nl/

Fiets

Fiets
Er is voldoende gelegenheid om uw fiets te stallen.

Winkelhof
Bij winkelcentrum Winkelhof kunt u uw fiets stallen in de parkeergarage naast de ingang van de Albert Heijn en tegenover het rolpad naar de HEMA. Buiten het winkelcentrum kunt u uw fiets stallen op het plein voor de ingang bij de Kruidvat.

Overig
Rondom de Jaarmarkt worden extra fietsenrekken geplaatst waar de fiets gestald kan worden. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de al bestaande fietsenrekken aan de Santhorst en in de rondom liggende woonwijken.

Auto

Wilt u toch met de auto komen, dan zijn er diverse locaties waar u de auto kunt parkeren:

Winkelhof
Het winkelcentrum is gemakkelijk te bereiken vanaf de N446 en vanaf de Leiderdorpse brug. Het Winkelhof beschikt over een ruime gratis parkeergelegenheid onder het winkelcentrum.
Voor een directe route naar het winkelcentrum voert u het volgende adres in op uw navigatiesysteem: Winkelhof 55, 2353 TV Leiderdorp.

Santhorst
Santhorst is gelegen aan de Van Diepeningenlaan en Laan van Ouderzorg in Leiderdorp.
Ook hier is parkeren gratis, maar een groot deel is aangemerkt als blauwe parkeerschijfzone.
In de blauwe zone mag u uw voertuig parkeren op parkeerplaatsen die als zodanig zijn aangeduid of op plaatsen die zijn voorzien van een blauwe streep. Door middel van een duidelijk zichtbare parkeerschijf in uw voertuig geeft u aan waarop het tijdstip van parkeren is begonnen. Als u deze regels in acht neemt, voorkomt u dat u wordt bekeurd en/of uw voertuig wordt weggesleept.

Hoe lang mag ik mijn auto parkeren?
Auto’s binnen de blauwe zone mogen maximaal 2 uur parkeren. Auto’s die langere tijd willen parkeren moeten een andere plaats zoeken, buiten de blauwe zone.

Woonwijken
Ook in de woonwijken rondom de Laan van Berendrecht en het Winkelhof kan de auto geparkeerd worden. 

Algemene Voorwaarden